Rijschool

Haal je motorrijbewijs bij Opleidingscentrum Toetoett

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal dan je motorrijbewijs bij Opleidingscentrum Toetoett. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij lessen krijgt die passen bij je wensen en behoeften. We houden rekening met het tempo waarin jij dingen oppakt. Op deze manier stemmen we een pakket of losse lessen af op jou als toekomstig bestuurder.

Pakket of losse lessen

Bij Opleidingscentrum Toetoett zijn we flexibel. We passen ons aan jou aan. Voor het behalen van je motorrijbewijs bieden we een pakket van 15 lessen. Binnen dit pakket vallen ook de AVB en AVD-examens. Dit hoef je dus niet zelf te regelen. Ook zijn daarmee de kosten vooraf duidelijk. Je komt dus niet voor verrassingen te staan wanneer je je motorrijbewijs haalt bij Opleidingscentrum Toetoett.

Categorieën voor je motorrijbewijs

Wanneer je je rijbewijs wil halen voor de motor moet je rekening houden met categorieën. Je mag niet met ieder motorrijbewijs alle motoren besturen. Dit heeft te maken met het vermogen van het voertuig. Bij Opleidingscentrum Toetoett zorgen we ervoor dat je hierover de juiste informatie hebt. De categorieën zijn als volgt:

  • Categorie A1: voor (lichte) motorfietsen met een motorinhoud tot 125 cc en een motorvermogen van maximaal 11 kilowatt (kW).
  • Categorie A2: voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35 kW.
  • Categorie A: voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen.

Motor rijden, wat moet je weten?

Wees je als motorrijder bewust van de risico’s die het met zich meebrengt. Op een motor ben je veel kwetsbaarder dan in een auto. Daarom gaan wij zorgvuldig te werk tijdens je lessen. We delen onze kennis om ervoor te zorgen dat jij veilig door het verkeer kunt. Zowel in de beheersing van het voertuig als in weg beheersing en het verkeersinzicht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het halen van je motorrijbewijs? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie of een passend advies op maat.