Rijschool

Steigerbouw opleidingen

Op zoek naar de juiste opleiding of cursus steigerbouw? Of wellicht ben je juist al een tijdje aan de slag en wil je je kennis inhoudelijk verdiepen. Wij hebben een cursus/opleiding  steigerbouw voor iedereen! Steigers behoren tot één van de risicovolste factoren binnen de bouw. Niet alleen risicovol voor de monteur, maar juist ook alle overige gebruikers van de steiger.

Voor het monteren en demonteren van steigers moeten de personen die montagehandelingen verrichten aantoonbaar geschoold zijn op hun vakbekwaamheid niveau. De examens op steigerbouw gebied worden onder het regime van persoonscertificatie afgenomen en zijn vijf jaar geldig.

Sinds 18 december 2018 is de Richtlijn Steigers opgenomen in de Arbocatalogus Bouw & Infra. Daarmee hebben de opleidingseisen die genoemd zijn in hoofdstuk 7 van de Richtlijn Steigers de kracht van wet gekregen.

Opleidingscentrum Toetoett beschikt over diverse steigerbouw opleidingen met ervaren docenten. Alle docenten zijn afkomstig uit het werkveld en weten de ins- en outs van het werk. Zij leren je alles wat je moet weten voor jouw toekomstig werkveld. Opleidingscentrum Toetoett heeft al meer dan 2.000 cursisten en studenten succesvol opgeleid en is VSK-erkend opleider.

Slagingspercentage 95%

Hieronder volgt een overzicht van onze aangeboden opleidingen met direct de mogelijkheid om je in te schrijven. Er zijn verschillende instapdata beschikbaar per gekozen opleiding. De opleidingen zijn doorgaans van korte duur, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt en geen jaren kwijt bent aan theorie. Opleidingscentrum Toetoett gelooft in expertise, passie en bovenal efficiëntie.

Aanbod steigerbouw opleidingen

Opleidingscentrum Toetoett heeft een breed aanbod aan verschillende steigerbouw opleidingen beschikbaar. Hieronder een overzicht alle opleidingen met diens loopduur, niveau, prijs, locatie, startdatum, tijdstip, aanbieder en taal:

  • Hulpmonteur Steigerbouw incl. Examen
  • Monteur Steigerbouw incl. Examen
  • 1e monteur Steigerbouw incl. Examen
  • Herhaling monteur Steigerbouw

 

Bekijk onze positieve recensies op Google en zie de vele testimonials op Facebook of Instagram

 

Verdere vragen? Neem contact op met onze klantenservice. We zijn geopend op werkdagen van 09:00 t/m 18:00.